Završena druga skupština Udruženja francusko crnogorskih preduzeća u Podgorici

Usvajanjem izvještaja o radu , finansijskog izvještaja i izborom Upravnog Odbora danas je u Podgorici završena Druga Skupština Udruženja francusko- crnogorskih preduzeća ( UFCP).
Asocijacija osnovana uz pomoć Ambasade Republike Francuske ima za cilj da bude katalizator ekonomskih odnosa izmedju Republike Francuske i Crne Gore i za prvih 12 mjeseci postojanja uspjela je da ima 44 stalna člana .Organizovanje stručnih i ekspertskih tribina, ucešće na konferencijama i seminarima , potpisivanje protokola sa francuskim finansijskim institucijma i promocija privredne saradnje dvije zemlje su bili glavni ciljevi ovog Udruženja u prvoj godini svog osnivanja.
U UFCP se nadaju da će naredne godine povećati broj članova, imati prilike da aktivnije učestvuju u poslovnim odnosima , i da približe napredne tehnologije i ekspertize Francuske našoj crnogorskoj privredi. 
Izabran je Upravni odbor Udruženja, koga čine predstavnici crnogorskih i francuskih kompanija a za predsjednika je reizabran mr Rajko Uskoković, direktor francuske kompanije VALGO za Crnu Goru .
 
Skupštini su prisustvovali Ambasadorka Republike Francuske Kristin Tudik i potpredsjednik Privredne komore Crne Gore Ivan Saveljic.
 
UFCP u medijima : 
 
  • Završena druga skupština Udruženja francusko crnogorskih preduzeća: Rajko Uskoković reizabran za predsjednika, www.standard.co.me , 11.12.2018.
  • Uskoković reizabran za predsjednika Udruženja, www.aktuelno.me ,11.12.2018.
  • Reizabrali Uskokovića, www.dan.me , 11.12.2018.